WIE IS FRANK

Geboren en getogen

Nog steeds trots op dat ik in Amsterdam ben geboren, heb gewoond en gewerkt. En mijn vrouw en ik nu in het oosten van ons land wonen na een 125-jaar oude boerderij renovatie en daar met veel plezier woon en werk.

In 2001 ben ik weer getrouwd

Ik wist dat een nieuwe relatie mogelijk was, we trouwden en vormden een samengesteld gezin, met vijf kinderen en een inwonend kleinkind. Een tijd vol uitdagingen en groei! Nu met zes kleinkinderen rijker.

Naast 1-1 en teamcoaching óók relatietherapie en -coaching

Geef samen met mijn vrouw relatietherapie/-coaching in haar praktijk Livinlight waar we al meer dan vijf jaar ervaring hebben in het werken met koppels. www.livinlight.nl

Geniet van de natuur, rust & ruimte

Van een stad naar het platteland verhuizen opende een nieuw perspectief van het leven: de natuur, de seizoenen, planten, bloemen en de reeën, vogels, eekhoorns, en de vissen in de vijver. Zo mooi en inspirerend!

Leesjunkie die alles over relatie systeemdenken te pakken wil krijgen

Systemisch denken, je onderdeel weten van een grotere geheel, en het grotere geheel in mij. Dat zelf beter willen doen, geeft zoveel invalshoeken en past enorm goed bij de huidige tijd en uitdagingen.