LEIDERSCHAP EN SPECIALS

“Teams outperform individuals acting alone in large organizational groupings, especially when performance requires multiple skills, judgements and experiences” (Katzenbach and Smith, 1993)

En ondanks alle goede bedoelingen lukt het geen enkele afzonderlijke leidinggevende om aan alle eisen te voldoen die in deze tijd van snelle veranderingen en globale thema’s op organisaties en henzelf worden gelegd.

We vragen steeds meer van onze leiders, dichten hen magische krachten toe, zelfs aan de al vertrokken leiders, en geven kritiek als blijkt dat ze niet aan onze verwachtingen voldoen.

Al mijn trainingen, specials en workshops zijn gebouwd om jullie te helpen bouwen aan een hoog-presterend team. Door in de stand te komen van actief meedoen als teamspelers, in lijn met de waarden van het bedrijf of organisatie. 

Gelukkig is er een groeiende erkenning van de noodzaak voor hoog effectieve leiderschap teams die waarde creeëren voor de stakeholders.

Een vorm van leiderschap waarbij de focus vooral ligt op de onderlinge relaties, want als die goed scharnieren, dan komen de resultaten vanzelf.

Overzicht van trainingen, specials en workshops: