WERKEN MET FRANK

Start met een duurzame verandering die impact heeft!

Jij wilt groeien in je leven, je patronen verkennen in je relaties, meer rust en ruimte.

Jullie team en organisatie: psychologische veiligheid, inclusie en erbij horen, de lastige gesprekken durven voeren, om elkaar geven en uitdagen, dit zijn de vier belangrijkste pijlers om als team te schitteren en succesvol te zijn.

Kom van de kant en kies voor coaching en training om dit te bereiken.

Coaching

Frank Wiewel werkt als coach/trainer met jou 1-op-1 en met jullie team of organisatie om nog succesvoller te zijn, beter en makkelijker met veranderingen om te gaan en resultaten te behalen.

Frank helpt je om daarbij de kracht van relatie te ontdekken en in te zetten, communicatielijnen te openen voor een veilig werkklimaat, op alle niveaus samen te werken met passie en compassie, en een gedeelde visie voor de toekomst.

Leiderschap trainingen en specials

Naast 1-1 coaching, team coaching en interventies bied ik ook trainingen en specials voor groepen in leiderschap- en teamontwikkeling.  Blijf als team niet vastzitten in conflict maar kom van de kant.

Leer nieuwe systemische leiderschap, – en relatie vaardigheden waarmee je meteen aan de slag kunt gaan. En bovenal, leren hoe de leiderschapsrol te delen met het gehele systeem.

Relatie systeem intelligentie op het werk

In mijn coaching en trainingen ga ik uit van de evolutie van de principes van Emotionele Intelligentie (relatie met zichzelf), en Sociale Intelligentie (relatie met anderen) naar Relatie Systeem Intelligentie waar de focus gericht is op de collectieve wijsheid van de groep, team of systeem.  Waarbij alle stemmen ertoe doen en gehoord worden.

Specials

Op basis van jullie vraag verzorg ik ook:

  • Het Verhoor een snelle en leuke manier voor het ontrafelen en duiden van een organisatieprobleem
  • Team Workshops op uiteenlopende thema’s: voor meer emotionele, sociale en relatie systeem intelligentie voor teamgroei en omgaan met veranderingen
  • De teambuilding-dag “Binnenste buiten” op een mooie locatie in de Achterhoek, waarin jullie eerst met elkaar “naar binnen kijken” en dan naar buiten gaan, een krachtige combinatie van teamontwikkeling met een teambuilding activiteit.
  • Familie in bedrijf een workshop om de dynamieken in jullie familiebedrijf voor je te laten werken, conflict als een signaal dat verandering nodig is omarmen.
  • Teambuilding op een skûtsje op de Friese meren, zet al je stuurmanskunsten in. De kapitein en ik zijn vrienden en maken er met jullie een mooie ervaring van.
  • Partner relatietherapie/coaching voor koppels in de praktijk Livinlight (www.livinlight.nl). Heel effectief als je naast een liefdesrelatie ook zakenpartners bent of (samen) als expats uitgezonden.

Als jullie vraag wat omvangrijker is qua doelgroep, werk ik graag samen met geweldige en gecertificeerde organisatie relatie systeem ORSC-coaches, bijvoorbeeld uit het coaching collectief Dare-to-Thrive (www.dare-to-thrive.com).