OVER FRANK

De wereld heeft mensen, teams en organisaties zoals jullie nodig.
En jullie hebben mensen zoals ik nodig om nog meer te schitteren.

Hallo, ik ben Frank!

Ik geloof dat ieder van ons zichzelf wel kent en in staat is om betekenisvolle relaties te hebben en onderhouden om succesvol te zijn in alle gebieden van het leven. En toch komen we vast te zitten door gebrek aan vertrouwen in onszelf, in de ander of omdat het gewoonweg niet klikt tussen mensen, teams en organisaties. Ik wil je helpen dat te veranderen.

De wereld heeft mensen zoals jij en jullie nodig. Mensen die het beste van zichzelf in willen zetten, graag samenwerken en hun omgeving goed begrijpen. En het er niet bij laten zitten als het moeilijk wordt maar gaan voor de beste resultaten. Mensen die een conflict en een crisis zien als een kans. Die niet op zoek gaan naar de “schuldige” maar naar wat er staat te gebeuren.

En jullie hebben mij nodig. Niet alleen iemand die je helpt te groeien en tot je doel te komen, anderen beter leert begrijpen, maar die je ook support om de Relatie te ontdekken als krachtige bron om in te zetten. Omdat er werk gedaan moet worden en de omgeving en de wereld verwachtingen hebben.

Samen kunnen wij:

  • Jouw en jullie passie, dromen en werkelijkheid ontdekken
  • Van daaruit een plan maken met doelen en keuzes
  • Stappen zetten, koers houden, blokkades ontdekken en opties zichtbaar maken
  • De kracht van relatie als 3e entiteit een stem geven en als wijze bron inzetten
  • Er een waardevolle tijd van maken.